Humlebaek-Strandhuse_thumb02

Humlebæk Strandhuse

På meget attraktiv grundstykke I Humlebæk, mellem Humlebæk Strandvej og Gammel Strandvej, med få minutters gang til Øresund, indkøb og Humlebæk station opføre DuraLiving 10 eksklusive Svanemærke-certificerede ét- og toplans rækkehuse i varierende størrelser.

Hilleroed_Port_thumb

Favrholm Stadionkvarter

DuraLiving er blandt hovedaktørerne i udviklingen af masterplanen i et af Danmarks største byudviklingsprojekter i Hillerød. Projektet skal efter planen indeholde ca. 250.000 m2 blandede boliger, plus sportsfaciliteter herunder et fodboldstadion, folkeskole, daginstitution, hotel og div. Andre publikumsorienterede erhverv.

I Favrholm Stadionkvarter vil vi skabe en bæredygtig bydel, hvor byudvikling, sundhed og inkluderende fællesskaber går hånd i hånd på nye måder. Et blandet byområde, der danner ramme om alle aspekter af livet – et attraktivt arbejdsliv og et aktivt familie- og fritidsliv. Et grønt byområde, der søger at løse fremtidens sundheds- og klimaudfordringer.

Hirschholm_Slotspark_thumb

Hirschholm Slotspark

I det naturskønne Nordsjælland har DuraLiving ApS i samarbejde med Propreco ApS erhvervet denne historiske ejendom ved Hørsholm Slotshave. Ejendommen, som består af 5 bygninger på tre matrikler, er beliggende på Folehavevej 13 og 17, blot 500 meter fra Hørsholm centrum og kun 3 km til Øresundskysten.

Ejendommen, der før har huset Jagt- og Skovbrugsmuseet, vil blive konverteret til boliger, kontorer og andre formål, som kan drage fordel af den enestående placering. Projektet har et samlet areal på 21.450 kvm.

Kontakt

DuraLiving ApS
Jægersborg Allé 93
Bernstorff Slot
2820 Gentofte
Telefon: +45 33 33 00 66
Email: kontakt@duraliving.dk