Om DuraLiving

DuraLiving bestræber sig på at inkorporere bæredygtighed i alle byggeriets enkeltdele og faser er afgørende for os.

duraliving09

Det handler både om at bruge byggematerialer, der er høstet, udvundet og frembragt i respekt for klimaet, men også om at udvælge ejendommens placering og etablere byggepladsen med blik for den lokale og stedspecifikke natur.

Vi har maksimalt fokus på at benytte organiske materialer som f.eks. træ, sten, pap og vandbaseret og svanemærket maling og generelt så lidt plast som muligt. Samtidig sikrer ordentlige materialer en lang levetid og en smuk patinering af byggeriets facader og enkeltdele med alderen.

 

Ext_Humlebak_cam_02-squashed
Ext_Humlebak_cam_02-squashed

Den klimamæssige bæredygtighed går også hånd-i-hånd med økonomisk bærdygtighed: Fokus på energirigtige og klimavenlige løsninger inden for forbrug af varme, el, isolering og vand giver både en sund husholdningsøkonomi og en god, grøn samvittighed.

Bæredygtigheden forsøger vi også at udstrække til de sociale og samfundsmæssige aspekter af byggeriet ved at stille krav om ordentlige forhold på byggepladsen til vores samarbejdspartnere og alle de medarbejdere, der ellers er involveret i vores byggerier fra start til slut.


 

Humlebaekstrandhuse29

Kontakt

DuraLiving ApS
Jægersborg Allé 93
Bernstorff Slot
2820 Gentofte
Telefon: +45 33 33 00 66
Email: kontakt@duraliving.dk